Warning: A non-numeric value encountered in /home/deontdekking/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806
Select Page

Informatie

Cursusgeld: wat is inbegrepen?

Voor alle cursussen en workshops geldt dat er koffie en thee geschonken wordt. De materialen die u gebruikt en het papier waarop u werkt zijn ook in de prijs inbegrepen. Beschikbare en meest gebruikte materialen: houtskool, conté, pastelkrijt, inkt, bistre, waterverf, acrylverf en het daarvoor geschikte papier op verschillende formaten.

Ook voor cursussen waarin modellen optreden geldt bovenstaand. Er wordt dan dus geen apart modellengeld gevraagd.

Aanmelding en betaling

Voor de cursussen geldt dat u zich telefonisch en via de mail kunt aanmelden. U bent definitief ingeschreven als cursist als het verschuldigde cursusgeld op mijn bankrekening is bijgeschreven. Let op: graag uw naam en de gewenste cursus duidelijk vermelden! In overleg kan het cursusgeld in termijnen worden betaald. Schroom niet dit te vragen! Voor alle lesgroepen geldt een maximaal aantal cursisten van 10. Wie eerst komt……..

Lessen inhalen?

Het kan gebeuren dat u een les in een serie moet missen. U kunt deze les(sen) altijd inhalen, echter wel binnen dezelfde planningperiode! Inhalen van lessen kan helaas niet meer in groepen die maximaal zijn bezet (vaak is dat de dinsdagavond). Overleg dus altijd even wanneer u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.

Bankrelatie NL03 RABO 0152 5479 24
Tnv N G G Pronk

5-lessenkaart

Sinds enige jaren kan er voor cursussen een 5-lessenkaart gekocht worden. Deze kaart kan gebruikt worden op de maandagse lessen en ook op de woensdagavond. Een kaart is alleen geldig voor het lopende seizoen (staat vermeld op de kaart). U bent dus vrij op de genoemde dagdelen te komen. Per keer wordt de kaart afgestempeld.

Wilt u de kaart gebruiken voor een portret- of modeltekenles? Dat kan met bijbetaling van resp. € 4,00 of € 7,50 per les.

Nog vragen?

 

6 + 15 =

Achtergracht 105

1381 BM Weesp

 

Atelier de Ontdekking