Warning: A non-numeric value encountered in /home/deontdekking/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 entries.
Lyam Lyam wrote on July 5, 2016:
Ik heb een keer met Nico gewerkt en hoop dat in de toekomst nog vele malen te mogen doen. Prachtig om de variateit van technieken in Nico zijn werk terug te zien.
Susanne Susanne wrote on July 5, 2016:
Half november hebben we een enorm origineel en leuk teamuitje gehad. Wij, de verpleegafdeling van de cardio thoracale chirurgie van het AMC, mochten ons beeld van verpleegkundigen en de afdeling vormgeven op een canvasdoek. Er was sprake van teamwork , 'hart' voor de zaak en een zeer gezellige sfeer. Ongekende talenten kwamen naar boven... Met de goede tips en adviezen van Nico is er een achttal schilderijen gemaakt. Deze komen binnenkort ook op onze afdeling te hangen. De versnaperingen, lunch en drankjes waren ook goed verzorgd. We kunnen de workshop iedereen aanbevelen! Namens de gehele groep willen we Nico nogmaals bedanken voor deze onvergetelijke middag!
Jolanda Koops Jolanda Koops wrote on July 5, 2016:
De afgelopen weken heb ik de zomercursus portrettekenen bij Nico gevolgd. Ik heb ervan genoten, en heel veel geleerd; ik verheug me al op een volgende cursus. Nico geeft je de ruimte om op je eigen manier te werken, hij geeft prima aanwijzingen met daarbij een goede opbouw, en laat vooral het plezier in tekenen zien. Kortom: een uitstekende leraar en een prettig mens.
Piet Tom Smit Piet Tom Smit wrote on July 5, 2016:
Al 10 jaar ben ik een trouw bezoeker van de workshop "mannen tekenen mannen". Ik ga er graag heen om in beweging te blijven met mijn eigen tekenwerk. Ik doe er inspiratie en nieuwe ideeรซn op. Nico laat mij experimenteren als ik dat zelf wil en geeft mij aanwijzingen als ik daar behoefte aan heb. Nico weet altijd aansprekende modellen te regelen. Er hangt een plezierige werksfeer. Na elke opdracht bespreekt Nico ieder zijn werk. Nico maakt van die bespreking altijd iets opbouwends. Mij spreekt erg aan hoe hij daarbij heel goed aansluit bij ieder zijn eigen niveau. Ik denk dat hierdoor iedereen veel plezier heeft in de workshop.
Pierre Pierre wrote on July 5, 2016:
2 weken geleden heb ik aan Nico gevraagd om een portret van mijn broer en mijn schoonzus te tekenen voor hun huwelijk dat deze 27 april plaats vindt. Nico had heel weinig tijd om de portret te tekenen (minder dan รฉรฉn week) en hij heeft het uitstekend gemaakt zoals mijn 2 andere portretten. Mijn ouders waren heel verbaasd te zien dat ze helemaal herkenbaar waren. Wat een mooi cadeau heb ik nu voor het huwelijk van mijn broer en schoonzus. Ik weet niet hoe ik Nico kan bedanken. Kortom: een super artiest.
Pierre Pierre wrote on July 5, 2016:
Nico is een super kunstenaar. Ik ben enkele keren zijn model geweest en ik vind het prachtig om met hem te werken. Je voelt je onmiddellijk op je gemak. Hij heeft ook super portreten van mij gemaakt en zijn werk is gelijk aan die van de grootste kunstenaars. Hij inspireert mij. Keep up the good work Nico!
Sander Sander wrote on July 5, 2016:
Nico heeft me verschillende keren als model gevraagd. In een ontspannen sfeer en met veel eigen inbreng heb ik een invulling kunnen geven aan de sessies van portret tot naaktmodel. Heel leuk om te doen. Grt. Sander.
Ans Moolhuizen Ans Moolhuizen wrote on July 5, 2016:
Afgelopen zomer liep ik langs de Achtergracht waar een kennis mij naar binnen riep, want Atelier de Ontdekking hield "open huis". Ik had er niks te zoeken want tekenen kon ik niet, maar wilde wel even kijken. Om kort te gaan: ik ben helemaal om. Na een paar maanden les van Nico vind ik tekenen geweldig! Nico Pronk heeft me geleerd hoe en waar en waarom ik moet kijken en er is een wereld voor me opengegaan. Ik heb echt niet de illusie dat ik een groot kunstenaar word, maar de tekenuurtjes zijn voor mij een hele gezellige oase in een drukbezette week. Wat je noemt een รจchte ontdekking en ik zou iedereen willen zeggen: GEWOON DOEN!
Sander Sander wrote on July 5, 2016:
Het is net alsof ik in de spiegel kijk. Zo goed gelijkend vind ik mijn portret. Nico bedankt ik ben er heel blij mee.
Sarah Wellinga Sarah Wellinga wrote on July 5, 2016:
Afgelopen vrijdag 9 oktober hielt Basisschool de Triangel de atelierroute voor de onderbouw. Alle kleuters mochten kunstenaars bezoeken in het centrum van Weesp. Ook bij Nico Pronk op Werkplaats Achtergracht werden ze hartelijk welkom geheten door Nico zelf. De kleuters mochten in een kringetje zitten en goed om zich heen kijken...wat is er allemaal te zien in een atelier? Vervolgens mochten de kinderen zelf aan de slag met allemaal materiaal aldaar. We kregen hele enthousiaste kinderen terug op school.
Wilko Herrings Wilko Herrings wrote on July 5, 2016:
Vanochtend een erg leuk bezoek gebracht met 8 jongens en meisjes van groep 1/2 de Triangel, erg leuke introductie en enthousiaste ontvangst door Nico, echte aanrader om een keer te gaan kijken, bedankt en tot snel!
Daniela Daniela wrote on July 5, 2016:
En wij kwamen op de vrijgezellenworshop van Arthur. Het was zeker een heel, heel, heel erg leuke workshop. Nico hield de verassing er voor onze vrijgezel goed in! Daarnaast hebben we er ook echt wat van geleerd. Eentje van ons heeft daarna zelfs papier en houtskool gekocht om thuis verder te tekenen.... Nico, heel erg bedankt!
Arthur Arthur wrote on July 5, 2016:
Ik heb model mogen staan voor een vrijgesellenworkshop 'modeltekenen' in het atelier met Nico als instructeur. Ik sta al een flink aantal jaren model voor dit soort workshops, maar dit was de eerste keer voor De Ontdekking. En zonder overdrijving kan ik zeggen dat dit de best gestructureerde en geรฏnstrueerde workshop was die ik heb meegemaakt. Met echt goede schetsen als resultaat. Serieus, leerzaam, maar het was zeker ook leuk en gezellig!
Marieke van Ham Marieke van Ham wrote on July 5, 2016:
Sinds een klein jaar ben ik bij Nico aan het leren tekenen. Ik ben een volledige beginner. Wat een genot om in een gemรชleerde groep ervaren en minder ervaren mensen te leren hoe je verschillende materialen gebruikt en hoe je een bepaald onderwerp kan weergeven. Steeds is daar Nico die laat zien hoe je dingen kunt aanpakken of veranderen, waardoor je soms zomaar iets voor op papier krijgt dat je zelf heel aardig vindt. En dat alles in zo'n ontspannen en vrolijke sfeer met medecursisten die elkaar positief stimuleren. Ik kijk er elke week naar uit. Goede avonden voor de ervaren tekenaar. Een aanrader voor iedereen die denkt dat tekenen leuk zou kunnen zijn, maar er nog weinig aan toe is gekomen. En voor hen die 'mindfulness' als positief ervaren, probeer dit ook eens! Marieke

Achtergracht 105

1381 BM Weesp

Atelier de Ontdekking