Warning: A non-numeric value encountered in /home/deontdekking/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 entries.
Wilko Herrings Wilko Herrings wrote on July 5, 2016:
Vanochtend een erg leuk bezoek gebracht met 8 jongens en meisjes van groep 1/2 de Triangel, erg leuke introductie en enthousiaste ontvangst door Nico, echte aanrader om een keer te gaan kijken, bedankt en tot snel!
Daniela Daniela wrote on July 5, 2016:
En wij kwamen op de vrijgezellenworshop van Arthur. Het was zeker een heel, heel, heel erg leuke workshop. Nico hield de verassing er voor onze vrijgezel goed in! Daarnaast hebben we er ook echt wat van geleerd. Eentje van ons heeft daarna zelfs papier en houtskool gekocht om thuis verder te tekenen.... Nico, heel erg bedankt!
Arthur Arthur wrote on July 5, 2016:
Ik heb model mogen staan voor een vrijgesellenworkshop 'modeltekenen' in het atelier met Nico als instructeur. Ik sta al een flink aantal jaren model voor dit soort workshops, maar dit was de eerste keer voor De Ontdekking. En zonder overdrijving kan ik zeggen dat dit de best gestructureerde en geรฏnstrueerde workshop was die ik heb meegemaakt. Met echt goede schetsen als resultaat. Serieus, leerzaam, maar het was zeker ook leuk en gezellig!
Marieke van Ham Marieke van Ham wrote on July 5, 2016:
Sinds een klein jaar ben ik bij Nico aan het leren tekenen. Ik ben een volledige beginner. Wat een genot om in een gemรชleerde groep ervaren en minder ervaren mensen te leren hoe je verschillende materialen gebruikt en hoe je een bepaald onderwerp kan weergeven. Steeds is daar Nico die laat zien hoe je dingen kunt aanpakken of veranderen, waardoor je soms zomaar iets voor op papier krijgt dat je zelf heel aardig vindt. En dat alles in zo'n ontspannen en vrolijke sfeer met medecursisten die elkaar positief stimuleren. Ik kijk er elke week naar uit. Goede avonden voor de ervaren tekenaar. Een aanrader voor iedereen die denkt dat tekenen leuk zou kunnen zijn, maar er nog weinig aan toe is gekomen. En voor hen die 'mindfulness' als positief ervaren, probeer dit ook eens! Marieke

Achtergracht 105

1381 BM Weesp

Atelier de Ontdekking