Warning: A non-numeric value encountered in /home/deontdekking/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 entries.
dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ wrote on July 7, 2020:
์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ
์•ˆยญ์ „๋†€ยญ์ดํ„ฐยญ


http://dadda365.xyz - ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ

dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ
kbr777.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ kbr777.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ wrote on June 19, 2020:
kbr777.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
kbr777.xyz -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
aa.kbr777.xyz -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
kvn949.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ kvn949.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ wrote on June 17, 2020:
kvn949.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
kvn949.xyz -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
aa.kvn949.xyz -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
uhb949.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ uhb949.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ wrote on June 15, 2020:
uhb949.com -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
uhb949.xyz -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
aa.uhb949.xyz -์นด์ง€๋…ธ์‚ฌ์ดํŠธ
dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ wrote on June 15, 2020:
์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ
์•ˆยญ์ „๋†€ยญ์ดํ„ฐยญ


http://dadda365.xyz - ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ

dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ
optour31.com-์˜คํ”ผํˆฌ์–ด optour31.com-์˜คํ”ผํˆฌ์–ด wrote on June 13, 2020:
optour31.com-์˜คํ”ผํˆฌ์–ด
optour31.com-์˜คํ”ผ์‚ฌ์ดํŠธ
optour31.com-์˜คํ”ผ์ •๋ณด์‚ฌ์ดํŠธ
dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ wrote on March 24, 2020:
์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ
์•ˆยญ์ „๋†€ยญ์ดํ„ฐยญ


http://dadda365.xyz - ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ

dadda365.xyz- ์•ˆ์ „๋†€์ดํ„ฐ
Nelly van Kassel Nelly van Kassel wrote on December 19, 2019:
In het eerste jaar heb ik naast de wekelijkse lessen ook de lessen portrettekenen gevolgd. Daar heb ik heel veel geleerd. Helaas kan ik niet meer op vrijdagmorgen en heb ik alleen de wekelijkse lessen nog op maandag. Zeker nu ik mij erop ingesteld heb goed naar de aanwijzingen van Nico te luisteren gaat het niveau van mijn werk vooruit. Wat naast Nico de lessen ook zo leuk maakt is dat je de kans krijgt heel veel verschillende materialen uit te proberen
Marianne Volkering Marianne Volkering wrote on December 17, 2019:
Gewoon een super leuke avond tekenen!

Ik heb de stap gewaagd lekker op tekenles en veel leren en vooral zoals Nico dat zegt "kijken". Echt zo leuk en zo lekker ontspannend, van tekenen tot lekker verfen kleuren mengen, en steeds een ander reslultaat. In nu pas 6 lessen veel geleerd. en wat een mooie kunstwerken worde er op een avo d gemaakt. Super Nico ben er vanaf januari graag weer bij ๐Ÿ˜ƒ
Lon Minco Lon Minco wrote on December 6, 2019:
Genieten!
Ik geniet sinds een half jaar van de wekelijkse lessen van Nico.
Fantastische ruimte, heerlijke muziek, rust en vooral gerichte aanwijzingen en veel afwisseling!
Portrettekenen eerst en nu tekenen naar een model. Wat een feest.
Kan het iedereen aanraden!
Ineke Ineke wrote on January 27, 2017:
Ik heb het afgelopen jaar de cursus portret en modeltekenen bij Nico gevolgd en ben dit jaar weer in januari begonnen. Het is een moment in de week waar ik naar erg naar uitkijk. Nico is een fijne en getalenteerde docent/kunstenaar. Hij leert je vooral goed te kijken en helpt je daarbij met aanwijzingen en veel geduld. In het atelier heerst rust en creativiteit. De cursussen bij Nico zijn zowel voor de beginnende als de gevorderde cursist een aanrader.
Ineke Ineke wrote on January 5, 2017:
Ik heb het afgelopen jaar de cursus portrettekenen en modeltekenen bij Nico gevolgd en ga dit jaar zeker weer verder. Het is een moment in de week waar ik naar uitkijk. Nico is een fijne docent. Hij heeft mij leren "kijken" naar een portret of model. Tekenen wat je echt ziet en niet wat je denkt te zien. In zijn atelier voel je de rust en de creativiteit. Nico inspireert en is een kunstenaar die in staat is zijn kennis over te brengen op een fijne manier en met humor. Een cursus die ik aan kan raden voor zowel de beginnende als de gevorderde cursist.
Saskia Saskia wrote on August 16, 2016:
Ik heb altijd al graag willen tekenen/schilderen maar dacht het niet in me te hebben. Ik heb toch de stoute schoene aangetrokken en me gemeld bij Nico. Doodzenuwachtig voor de 1ste les. Maar wat is dat een thuis komen. Hoe hij het doet weet ik niet maar je begint en het wordt wat. Hij stimuleert maar prest niet, kraakt je nooit af, helpt je waar nodig en heeft immens geduld en mensenkennis. Hij heeft een enthousiasme dat op je overwaait, veel kennis en inzicht. Als je de lat voor jezelf hoog legt weet hij je daarin goed te begeleiden of waar nodig te sturen.
Ik ben ontzettend blij dat ik de stap genomen heb en nu weer ingeschreven heb voor de 3e cursus. Dank je Nico!
Wolter Jagt Wolter Jagt wrote on August 5, 2016:
Ondertussen 2 jaar tekenlessen bij Nico achter de rug. Iedere week 1 avondje relaxen in Weesp. Even heerlijk concentreren op het stuk papier wat je voor je hebt en het penseel in je hand. Ondertussen ben ik zo enthousiast geworden, dat ik me volgend seizoen heb ingeschreven voor 2 dagdelen per week. Ik verheug me d'r nu al op!
Karin de Ferrante Karin de Ferrante wrote on July 5, 2016:
Met vriend Ad en dochter Rosemarie volgde ik in januari de zaterdagmiddagworkshop modeltekenen bij Nico Pronk op Atelier de Achtergracht in Weesp. Echt een aanrader. Staand achter de ezels in serene rust, geholpen door mooie aanwijzingen van Nico vloog de middag om. Ongelofelijk, hoe je in een middag heel anders leert kijken. Bedankt Nico, geweldige middag!
Roob Roob wrote on July 5, 2016:
Inmiddels tweemaal als model gefungeerd bij Nico. Nico maakt dit eenvoudig door je zeer op je gemak te stellen. Maakt daarnaast in no-time zelf prachtige schetsen (zie mijn website: www.roob11.nl ) of inspireert anderen om hun creativiteit zo goed mogelijk op papier te krijgen. Een aanrader voor een ieder, ervaren of niet, om contact op te nemen met Nico, ook voor vrijgezellenfeestjes of andere groepsactiviteiten.
Jan Pen Jan Pen wrote on July 5, 2016:
Al een paar jaar les van Nico tijdens de cursus Mannen tekenen Mannen (3de zaterdag v.d. maand). Naast een geweldig gastheer is hij een fantastische docent en prachtig mens. Geeft opbouwende kritieken en grijpt op tijd in als het "mis" dreigt te gaan. Laat iedereen in z'n waarde en volgt ieders individuele stijl. M.a.w. hij volgt jouw tempo en stimuleert je wensen zonder zijn eigen mening of smaak op te dringen en laat je jezelf ontwikkelen. Echt Tรณp !!
David David wrote on July 5, 2016:
Enkele weken geleden had ik het genoegen om voor het eerst voor Nico te poseren : zijn werk is hoogstaand : een talentvol man met een creatieve, jonge geest ! Vorige zaterdag mocht ik voor zijn workshop 'mannen tekenen mannen" poseren. Nico bezit alle eigenschappen van een talentvol, inspirerend kunstenaar en ik zag hoe hij die boodschap begrijpbaar en met geduld op zijn publiek kan overbrengen. Zijn werk is ontroerend, sterk, krachtig en gevoelig. Als model voel ik me bijzonder, of het nu poses van 7 minuten of van bijna een uur zijn : het kunstwerk dat Nico er van maakt is steeds "touching, moving" : ik denk dat ik weet waar het woord "pronkstuk" vandaan komt ๐Ÿ˜‰ ! Het poseren voor Nico is voor mij steeds een moment om met veel verlangen naar uit te zien ! David.
Netty Geijsen Netty Geijsen wrote on July 5, 2016:
Afgelopen jaar bij Nico de cursussen tekenen, portrettekenen en buiten tekenen gevolgd. (Ja ik heb nu de tijd, dan kan het alledrie, maar er zijn ook avond- en zaterdaglessen) Geweldig leuke ervaring, ik heb me weer voor het volgend seizoen opgegeven, De aanwijzingen / "kritiek". Van Nico zijn altijd positief en doorspekt met humor. Je leert er heel veel van en je zelfvertrouwen wordt alleen maar groter. Iedere keer weer de verbazing als hij met een kleine aanwijzing, jouw tekening tot leven weet te brengen. Zelfs ik heb leuke tekeningen mee naar huis kunnen nemen. Als ik het lef heb laat ik wat zien op de open dag. Aanrader voor iedereen, gepensioneerd of harde werker. Het geeft energie, plezier, even geen andere zaken aan je hoofd en een leuk werkstuk. Als dit overdreven klinkt: het is 100 % gemeend, Netty Geijsen
wolter jagt wolter jagt wrote on July 5, 2016:
Net een half jaartje cursus bij Nico afgerond. Al een hele oude hobby, toch weer opgepikt (na 30 jaar). Lekker gewerkt in het atelier van Nico, met heel veel tips en tricks van de professional. Vanavond voor het eerst sinds een half jaar geen cursus. Afkicken, ik mis het nu al. Kan niet wachten tot september, dan gaan we weer!!

Achtergracht 105

1381 BM Weesp

Atelier de Ontdekking