Warning: A non-numeric value encountered in /home/deontdekking/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Cursussen

tekenen en schilderen in Weesp in Atelier de Ontdekking

teken- en schilderlessen voor iedereen in een uitdagende omgeving, in kleine groepen met veel individuele aandacht. Vrije keuze van onderwerp en kennismaking met verschillende materialen. In de cursusprijs is altijd materiaalgebruik inbegrepen.

Tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden

Teken- en schilderlessen voor iedereen in een aansprekende omgeving in centrum Weesp. Kleine groepen met veel individuele aandacht. Vrije keuze van onderwerp en kennismaking met verschillende materialen. In de cursusprijs is altijd materiaalgebruik en koffie/thee inbegrepen.

portrettekenen en modeltekenen

Portrettekenen: er wordt in principe gebruik gemaakt van foto’s. De opzet van het programma is vergelijkbaar met het modeltekenen. U leert een eerste opzet te maken om daarna meer in details door te werken. Er wordt ook kennis gemaakt met verschillende technieken om het portret uit te werken. Het is een uitdaging (en vaak geen onmogelijke opgave) om eens een portret te tekenen van een bekende!

Modeltekenen: er wordt in deze serie van 9 lessen naar levend (naakt)model gewerkt. De modellen (m/v) zijn ervaren. Zij zijn gewend om te werken met beginnende en wat meer ervaren tekenaars. Uiteraard leert u stapsgewijs om eerst een globale opzet te maken. Daarna komt de verdere uitwerking. Zowel bij het tekenen van een portret als bij het tekenen van een model is het belangrijkste…. Echt gaan kijken! De materialen die gebruikt (kunnen) worden zijn houtskool en/of conté en eventueel pastelkrijt. Bij genoeg tijd komen ook andere materialen aan bod. De groepen blijven klein zodat U verzekerd bent van voldoende individuele begeleiding. Model- en portrettekenen…..het is niet heel makkelijk, maar probeer het eens!

Er wordt afwisselend naar vrouwelijk of mannelijk naaktmodel gewerkt

Bij model- en portrettekenen zijn materialen, modelkosten en koffie/thee bij de prijs inbegrepen.

Nb: Bij portrettekenen wordt twee keer gewerkt met levende modellen. Bij modeltekenen poseert afwisselend per dag een ervaren vrouwelijk of mannelijk model.

Belangstellenden kunnen zowel bij de portrettekencursus als bij het modeltekenen ook een of meer keren ‘aanschuiven’ en dan per les betalen.

Workshops op maat: vraag er naar !

Op aanvraag maak ik ook graag teken- of schilderworkshops op maat: een verjaardag, een feestje met vrienden, een vrijgezellenfeestje (bijvoorbeeld modeltekenen), teambuilding……………….

Het kan allemaal: vraag vrijblijvend een offerte!

5 lessenkaart: (90,00)

De 5 lessenkaart is al weereen paar jaar geleden ingevoerd. Weet je dus tevoren al dat je een aantal lessen van een cursus niet aanwezig kunt zijn, dan biedt deze kaart uitkomst. De kaart is alleen bedoeld voor mensen die tevoren al weten dat ze lessen zullen gaan missen. De kaart is te gebruiken op maandag, dinsdag en woensdag. Met bijbetaling kan de kaart ook gebruikt worden voor portrettekenen en modeltekenen (resp.€4 en €6).

Jaarlijkse expositie werk cursisten

Elke cursist wordt uitgenodigd wat werk hiervoor aan te leveren, maar ieder is natuurlijk vrij om op de uitnodiging in te gaan!

Wat is inbegrepen bij de genoemde prijzen ?

Klik hier

Achtergracht 105

1381 BM Weesp

 

Atelier de Ontdekking